Het Volledige Programma

Je kunt alle festivalworkshops live volgen, of tot 72 uur na aanvang van de workshop via de opname terugkijken. Wil je alle workshops ook na die tijd kunnen zien? Bestel dan hier jouw VIP-kaartje, waarmee je nog lang na het festival toegang houdt tot alle opnames :D

Openingsceremonie

5 november om 11.00 uur

Meara Luz

Hoe gaat het Innerlijk Licht e-festival je helpen het licht in jezelf te vinden, zodat je jouw meest vervullende leven gaat leven? En hoe maken we daarmee ook de wereld mooier?

Tijdens de live openingsceremonie verbinden we als groep en neemt Luz (de initiator van het Innerlijk Licht e-festival) je mee in de visie voor de transformerende reis die je tijdens het festival gaat maken.

Luz begeleidt een meditatie waarin je jouw intentie voor dit e-festival zet: Wat wil jij van deze 11 dagen ontvangen? We planten de zaadjes die de rest van het festival tot bloei gaan komen.

Daarna trappen we het e-festival samen feestelijk af :) Aan het eind van deze ceremonie ben je er klaar voor om het e-festival met een vliegende start in te duiken!


De weg naar je innerlijk licht en je allermooiste leven

5 november om 19.30 uur

Meara Luz

Wat is ons innerlijk licht eigenlijk? En als er zoveel licht in ons schuilt, waarom kunnen we dit dan niet altijd voelen?

Tijdens deze heel persoonlijke workshop laat ik je zien hoe het kan dat we onszelf en de wereld om ons heen soms als 'onvolmaakt' kunnen ervaren, terwijl we tegelijkertijd het allermooiste zijn dat er bestaat.

Leven als mens is voor de meesten van ons niet altijd makkelijk. Deze sessie op het e-festival is er om daar begrip en herkenning in te vinden, en tegelijkertijd te ontdekken hoe je iets mooiers kunt gaan ervaren in je leven; hoe je weer in contact komt met de volledige schittering die jij bent.

P.s. In vervolg op deze workshop, neem ik je tijdens mijn volgende sessies op het e-festival mee op drie geleide helingsreizen, waarin we heling geven aan 3 universele thema's die je ervan weerhouden om het licht in jezelf te ontdekken."


Holistisch leven

6 november om 11.00 uur

Marjolein Berendsen

Holistisch leven gaat over leven vanuit zuivere liefde, in verbinding met alles en iedereen om je heen. Als je holistisch leeft, ben je bewust van wie je werkelijk bent en leef je van daaruit je mooiste leven.

Om daar te komen, zijn thema’s als zelfzorg, het ontdekken van je zielsmissie, leven vanuit flow, manifesteren, zelfliefde en ook hoogsensitiviteit van belang. Je leert aan de hand van deze thema’s jezelf weer kennen in essentie. Daar ben je puur, zuiver en licht: één en al liefde.

Door weer volledig in verbinding te komen met je essentie, kun je zonder oordelen, verwachtingen, patronen en overtuigingen, het leven omarmen zoals dat voor jou bedoeld is. Door al je holistische niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel) grondig te gaan onderzoeken, leer je stap voor stap wat je nodig hebt én wat niet, om holistisch te kunnen leven en zo je zielsmissie te kunnen manifesteren.

In de workshop neemt Marjolein je mee langs deze niveaus en geeft ze je handvatten, tools en methodes waarmee je steeds meer in verbinding komt met jezelf, met wie je in essentie bent.


Bij jezelf blijven - vrienden worden met je eigen binnenwereld

6 november om 15.00 uur

Irene Langeveld

Irene Langeveld

Wil jij graag:
- bij jezelf kunnen blijven in contact met anderen?
- minder in je hoofd en meer in het moment leven?
- je lichaam als een stevige thuisbasis ervaren?
- vrienden worden met je eigen binnenwereld?

Bij jezelf weggaan kan op vele manieren. Het kan zijn dat je enorm gefocust bent op wat anderen doen, voelen, zeggen of van jou vinden. Of dat je veel in je hoofd zit en daardoor geen goede verbinding hebt met je lichaam, je gevoel en intuïtie. Of dat je onrustig wordt van alle informatie die via het internet continu naar je toekomt.

Maar hoe blijf je beter bij jezelf?

In deze workshop van Irene Langeveld leer je:
- eenvoudige technieken en tips om beter bij jezelf en in balans te blijven
- hoe je uit het hamsterwiel van je denken kunt komen om meer in het hier & nu te leven
- hoe je een stevige innerlijke basis kunt creëren om steeds weer naar terug te keren

Na de presentatie zal Irene een geleide meditatie geven waarin je deze vaardigheden kunt oefenen en kunt verbinden met wie je werkelijk bent.

Maak je dromen waar door los te laten

6 november om 19.30 uur

Mahatma Revier

Mahatma Revier

Wij mensen kunnen manifesteren. Vaak manifesteren we echter net dat waar we niet op zitten te wachten.

Bijvoorbeeld, je verlangt naar een lieve partner die naar je luistert en door wie je je gezien voelt. In het begin als je die leukerd ontmoet lijkt het sprookje helemaal perfect te zijn. Helaas blijkt die leukerd uiteindelijk precies zoals je vader of moeder te zijn en bekritiseert hij of zij je dagelijks. Niets geen: 'ze leefden nog lang en gelukkig'.

Dat kan echt anders hoor.

In deze workshop neem ik je mee naar de magische tool van het loslaten. Die tool gaan we inzetten bij het manifesteren. Het maakt niet uit welke droom jij hebt, als je dit gaat toepassen kom je in de flow terecht die je nodig hebt. Hierdoor krijg je wél de resultaten waar je al die tijd naar hebt verlangt.

Bereid je voor op een interactieve workshop waarbij ik je heerlijk ga uitdagen om groter te worden dan diegene die je denkt te zijn. Je komt in contact met je potentie en gaat je dromen wél waarmaken.


Leven vanuit liefde voor jezelf

7 november om 11.00 uur

Meara Luz

Voor jezelf zorgen is één van de allerbelangrijkste dingen die je kunt doen om jouw innerlijk licht te voelen, en het te delen met de mensen die je dierbaar zijn.

Tijdens de geleide helingsreis die we in deze workshop samen maken, geef je heling aan datgene wat jou in de weg staat om op ieder moment van de dag, zacht en vriendelijk voor jezelf te zijn.

Zoals de overtuiging dat je éérst beter zou moeten zijn of iets moet bereiken voordat je liefde verdient. Of de neiging om anderen altijd voor te laten gaan, omdat je geleerd hebt dat het egoïstisch is om voor jezelf te kiezen.

Je bent een prachtig mens en wat je ook doet... je verdient méér liefde, niet minder.

Bovendien wordt de hele wereld daar mooier van.


De schat van je voormoeders

7 november om 19.30 uur

Elvira van Rijn

Elvira van Rijn

In de omslag naar een vreedzame samenleving hebben we vrouwelijke waarden als (zelf)liefde, (zelf)respect, geduld en vertrouwen nodig. Waarden die - als je kijkt naar alle oorlog en geweld in de wereld - verloren lijken gegaan en vervangen door angst, wantrouwen en gevoelens van tekort.

In werkelijkheid zijn deze waarden goed bewaard gebleven in het DNA dat sinds de prehistorie van moeder op dochter is doorgegeven. En of je nu een man of een vrouw bent, jij kunt in je eigen voormoederlijn terugvinden wat verloren leek.

Iedereen heeft daarin een eigen thema. Met behulp van Maya wijsheid hoef je niet richtingloos te zoeken, maar kun je vinden en bewust afstemmen. In deze workshop neem ik je mee op mijn ontdekkingsreis van het terugvinden van mijn persoonlijke waarden, zodat ook jij kunt terughalen wat als een verborgen schat op jou ligt te wachten, goed bewaard door je voormoeders.

De reis van de heldin

8 november om 11.00 uur

Christine Pannebakker

Christine Pannebakker

Door de eeuwen heen lazen we de verhalen van de held die werd geroepen, vocht met de draak en boven op de berg zijn prinses ontmoette.

De weg van de heldin voert niet alleen naar die bergtop, maar ook naar de donkere onderwereld. Daar waar ze haar schaduwzuster ontmoet. Vrede sluit met haar woeste woorden. En zich verbindt met haar gulzige geestdrift.

Hoor je de lokroep? En ben je bereid om te springen?

Dan is dit het moment om de toren te verlaten en de poolster van je ziel te volgen.

Christine Pannebakker neemt je mee op de reis van de heldin, slechts gewapend met een pen in jouw hand als wapperende vlag in de wind. Een schrijfworkshop om de verhalen die in je bekken liggen opgeslagen te bevrijden. Wat zou jij doen als jij je door geestdrift laat leiden?


De eerlijke ups en downs van innerlijke groei: Deel 1

8 november om 19.30 uur

Meara Luz

Geertje Couwenbergh

Wendy Dowling

Els van de Schoot

Hoe ziet de innerlijke heling die nodig is om je mooiste leven vanuit je Ware Zelf te leven, er werkelijk uit?

In deze eerste sessie spreken Meara Luz, Geertje Couwenbergh en Wendy Dowling openhartig over hun eigen ervaringen. Welke successen hebben ze te danken aan hun innerlijke groei? Hebben ze momenten van twijfel of uitzichtloosheid meegemaakt? Wat vroeg het van hen om de groei door te maken die ze bracht waar ze nu staan?

Met deze sessie willen we een ontwapenend eerlijke blik werpen op de (vaak onzichtbare) groeiprocessen die voorafgaan aan een groots en gelukkig leven.

Het panel wordt begeleid door Els van de Schoot.


Leven vanuit jouw innerlijke waarheid

9 november om 11.00 uur

Meara Luz

Diep van binnen weet je eigenlijk heel goed wie je bent, wat je in dit leven komt doen en welke richting je op ieder moment uit moet.

Helaas hebben we meestal niet geleerd om dat innerlijke kompas te voelen, te eren, en vooral: te vertrouwen.

Misschien heb je ooit het gevoel gekregen dat je niet veilig zult zijn als je je eigen richting volgt. Misschien heb je geleerd om je stil en onzichtbaar te houden. Misschien ben je onbewust gaan geloven dat jouw mening minder legitiem is dan die van een ander.

Tijdens deze workshop neem ik je mee op een geleide helingsreis, waarbij je jezelf op een diep niveau de geruststelling en toestemming geeft om helemaal te gaan leven vanuit jouw waarheid.

Jouw innerlijke wijsheid brengt je naar je mooiste leven, en de hele wereld kan meer op z'n plek vallen als jij er (nog meer) naar gaat leven. :)


Gedachtenkracht & manifesteren

9 november om 19.30 uur

Marian Palsgraaf

In deze workshop gaat Marian in op hoe je kunt manifesteren o.a. via je chakrasysteem.

Manifesteren van je mooiste leven is niet alleen de juiste dingen denken maar ook het nemen van geïnspireerde actie. We gaan het hebben over de bewust creëren, welke affirmaties je kunt gebruiken, en starten met wat je graag wilt (of hoe je daar achter komt) tot het realiseren ervan.

In de workshop gaat Marian je praktische tips geven om je bewust de worden van je persoonlijke blokkades, gewoonte en overtuigingen. Ze neemt je mee in haar eigen ervaringen en hoe je weerstand het hoofd kan bieden.

VIP-ONLY
Integratiemoment: Ruimte om het e-festival te laten bezinken en te verwerken

10 november om 11.00 uur

Meara Luz

Deze workshop is enkel beschikbaar voor deelnemers met een VIP-kaartje.
Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en toegang tot deze workshop te ontvangen :D

Het Innerlijk Licht e-festival is als een retraite: Je vertrekt op een innerlijke helingsreis die jou laat groeien, en een nieuwe, diepere Jij begint tevoorschijn te komen.

Zo'n proces is fantastisch, en ook intens. Op deze dag maken we daarom even pas op de plaats om alles te laten bezinken: er zijn geen reguliere festivalworkshops.

Heb je een VIP-kaartje? Dan kun je op deze dag meedoen met twee speciale integratie processen die je hierin begeleiden! :)

In deze ochtendsessie stemt Luz intuïtief af op wat we als groep nu nodig hebben, en neemt ze je mee op een geleide meditatie waarmee je jouw proces tot nu toe, ruimte geeft en integreert.

We hebben ook ruimte voor nabespreking, waarin je Luz jouw vragen kunt voorleggen over alles wat het e-festival met je doet. Omdat we met een kleinere groep zijn, is de kans groter dat Luz persoonlijk op jouw vraag/situatie in kan gaan :)

De moederwond: zó saboteert deze pijn jouw liefdesrelaties

11 november om 11.00 uur

Hannah Cuppen

Als je in een liefdesrelatie bang bent om verlaten of verstikt te worden, moet je terug naar de eerste relatie uit je leven, die met je moeder.

Als je je gevangen voelt tussen de behoefte aan het innemen van ruimte en je behoefte aan nabijheid en geborgenheid, dan herken jij wellicht de moederwond. Een moederwond ervaar je als je moeder emotioneel niet beschikbaar is, als ze niet veilig of juist heel behoeftig is of als ze je geen eigen ruimte laat. Je zult de liefde en verbinding in je leven dan niet werkelijk kunnen ontvangen en je blijven afweren. De liefde kan niet vrij stromen.

In deze workshop leg ik uit wat de moederwond inhoudt en hoe je deze bij jezelf kunt herkennen. Ik vertel wat de algemene gevolgen zijn maar ook wat het effect is op liefdesrelaties. Tenslotte geef ik aan hoe je de moederwond kunt helen.

Quantum Timeline Jumping:
Hoe je versneld de beste versie van jezelf wordt en het verschil met spiritualiteit

11 november om 19.30 uur

Roy Martina

We willen eigenlijk allemaal hetzelfde: we streven om de meest liefdevolle, wijze versie van onszelf te worden.

Zo’n 12 jaar geleden kwamen mijn vrouw Joy en ik Quantum Hypnose tegen van Dolores Cannon en in de eerste hypnose sessie die we vervolgens deden, kwam haar Goddelijke deel door en zei: ‘Ik ben Ariël de goddelijke essentie van wie jij kent als Joy!’

Na dit kippenvel-moment zijn we steeds dieper gegaan in het verkennen van het Quantumveld en ontdekten we dat het mogelijk was contact te maken met een oneindige variatie van tijdlijnen waarin we steeds een andere variatie van ons huidig leven ervaren.

Dit leidde naar het ontwikkelen van een techniek die we Quantum Timeline Jumping noemen. Wat ik je ga laten ervaren in deze workshop is hoe je dat doet. 

Daarna kun je, door dit te blijven doen, ontdekken welke jouw beste tijdlijn is. En van daaruit jouw betere versie van jezelf leren kennen: je zogenaamde Quantum Zelf. 

Hoe meer je je daarmee verstrengelt, hoe sneller je spirituele ontwikkeling zal plaatsvinden.

Uit liefde geef ik terug

12 november om 11.00 uur

Gerda Duin

Ieder mens is verbonden aan haar of zijn systeem van herkomst, daarmee wordt bedoeld de lijn van (groot)moeders en (groot)vaders die ons voorgingen. Daarnaast zijn we ook verbonden met onze spirituele voorouders en dit gaat vele lichtjaren terug!

In de workshop ‘Uit liefde geef ik terug’ staan we stil bij de invloed die ons systeem van herkomst op ons kan hebben in het heden. Dit kunnen we zowel positief als niet versterkend ervaren en het betreft hier zowel bewuste als onbewuste processen.

In de online workshop maken we een mooie innerlijke soul healing reis, welke je kunt zien als een soort meditatie/visualisatie die energetisch werkt op de laag van jouw hart en je ziel. In het moment kan je ervaren hoe het voor jou is om te dragen wat niet van jou is en we maken een helende beweging naar het loslaten van ballast, zodat je je lichter en opgelucht zult voelen na afloop van de soul healing.

De (spirituele en biologische) voorouders kijken nu al naar je uit dus voel je welkom!

De Hemel in je Handen

12 november om 15.00 uur

Lisette Thooft

Wat zit er allemaal in ons in de diepte verborgen?

Onbewuste overtuigingen, oude pijn, maar ook onze intuïtie en ons meest wijze zelf houden zich verborgen voor ons dagbewustzijn. Hoe krijg je daar toegang toe?

In deze workshop komen een paar van de vele methoden aan bod die je kunt gebruiken om je bewustzijn groter te maken, wijder, dieper en ruimer. Daardoor word je zelf ook wijder, dieper en ruimer. En je leven krijgt meer diepgang en meer glans.

De eerlijke ups en downs van innerlijke groei: Deel 2

12 november om 19.30 uur

Meara Luz

Natasja

Eline

Ingrid

Hoe ziet de innerlijke heling die nodig is om je mooiste leven vanuit je Ware Zelf te leven, er werkelijk uit?

In het 2e deel van deze serie gaat Luz in gesprek met haar studenten, om je te laten zien hoe het groeiproces van andere mensen er in de praktijk werkelijk uitziet.

Hoe is hun leven verrijkt door op dit pad te zijn? Welke worstelingen komen ze tegen, en hoe gaan ze daarmee om? Wat heeft hen geholpen om de transformaties door te maken waar ze naar op zoek waren?

Met deze sessie willen we een ontwapenend eerlijke blik werpen op hoe het groeiproces van anderen er werkelijk uitziet, en waarom deze reis voor hen de moeite waard is.


De Levensinitiaties

13 november om 11.00 uur

Bonnie Bessem

De Levensinitiaties. We gaan de diepte in met de 4 Levens Initiaties, dé uitdagingen waar ieder mens hier op aarde mee te maken heeft.

Via geleide meditatie neem ik je mee door de initiaties, wat je een enorm gevoel van bevrijding zal geven. Je kunt dan ook de grootsheid van je ziel ervaren en bewustwording van wat jouw zielsmissie is.

Moe van al het wereldleed

13 november om 15.00 uur

Els van de Schoot

Misschien word je wel angstig, boos of wanhopig van alle problemen die er op dit moment spelen in de wereld.

Els van de Schoot (MA. Spiritual Care) deed onderzoek naar wat we noemen “compassie-vermoeidheid”: Zoveel meeleven met anderen, je zoveel bekommeren, dan je er zelf last van krijgt. Gelukkig vond ze oplossingen die ze graag met je deelt.

En teaser: dat compassievolle deel van jezelf hoef je niet los te laten, om je beter te voelen.

Leer werken met jouw energetische vermogens

13 november om 19.30 uur

Regina van Eijk

We hebben allemaal energetische vermogens. Maar wat kan je er nu precies mee? Hoe zet je deze vermogens in? En hoe zorg je dat je er veilig mee kunt werken?

Dat ga je allemaal ontdekken tijdens deze workshop, zodat jij na afloop:
- jezelf energetisch kunt opschonen
- jezelf kunt helen
- jouw frequentie verder kunt verhogen
- en de mensen om je heen hiermee kunt ondersteunen

Je leert niet alleen verschillende technieken, maar gaat deze ook zelf ervaren. Zodat jij jezelf nog meer kunt gaan openen voor jouw spirituele vermogens en deze op een effectieve manier kunt gaan inzetten. Hierdoor kom je op een steeds dieper niveau in contact met jezelf en zal je gaan ervaren wie jij in essentie werkelijk bent, een multidimensionaal wezen met ongekende mogelijkheden.

Breek los van je innerlijke criticus

14 november om 11.00 uur

Marieke Steenbakkers

Betrap je jezelf erop dat je vaak veel 'moet' van jezelf? Heeft jouw strengheid en wilskracht je ver gebracht, maar ben je moe van het harde werken? Zit jij vol met ideeën en plannen, maar stranden ze telkens omdat het niet lukt om ze 'goed' te krijgen?

Grote kans dat jij een sterke innerlijke criticus hebt.

Die stem die altijd wel iets aan te merken heeft op wat je wel of niet doet. Die ervoor zorgt dat je jezelf afremt in wat je écht wilt. Er is zoveel meer mogelijk dan jij kunt bedenken als je vrij breekt van je innerlijke criticus!

In deze workshop ontdek je:
- Wat een innerlijke criticus is en waarom je deze hebt.
Wat de voordelen van een innerlijke criticus zijn.
- Welke boodschap jouw innerlijke criticus voor je heeft.
- Hoe je jouw innerlijke criticus tot rust kunt brengen zodat je die rem er niet meer op zet en gaat doen wat je écht wil doen.


Succes in de Liefde

14 november om 19.30 uur

Jan Geurtz

Jan Geurtz

Is de “Hollywood Happily Ever After” een sprookje? Of is er toch nog een droom om op te hopen? Moeten we samen aan onze relatie werken? Of kan je het maar beter bij jezelf zoeken? En hoe dan?

We duiken in dit interview in thema’s waar Jan nog niet over geschreven heeft.

Wat denkt hij van het onderzoek naar hechtingsstijlen? En hoe kijkt hij naar het feit dat er steeds meer alleenstaanden zijn?

Kom inspiratie opdoen voor heling in de liefde.

Leven vanuit vertrouwen in jezelf en in het Universum

15 november om 11.00 uur

Meara Luz

Waarschijnlijk heb je wel eens dingen meegemaakt in je leven, die heel erg moeilijk waren om mee te maken. En misschien heeft dat je een beetje dicht doen klappen, uit zelfbescherming.

In deze workshop vind je niet alleen erkenning voor de momenten dat jijzelf of het leven je teleurstelden, maar ga je ook ontdekken dat je - ondanks jouw rampen - deel uitmaakt van een liefdevol Universum dat altijd hier is om je te helpen.

Je wordt altijd gedragen door je ziel en het grotere geheel.

Laten we je gekwetste hart de liefde geven die het nodig heeft om zich weer een beetje open te stellen om te vertrouwen.

Want pas als je vertrouwt, kun je helemaal openstaan voor alle liefde en steun die het leven je te geven heeft. En daar wordt alles fijner van.


Sluitingsceremonie

15 november om 19.30 uur

Meara Luz

Tijdens de live sluitingsceremonie komen we voor de laatste keer samen, om het e-festival te voltooien.

Een geleide meditatie, begeleid door Luz, helpt je niet alleen om stil te staan bij alles wat je afgelopen weken hebt meegemaakt, maar ook om de parels van dit e-festival mee te nemen naar de rest van je leven.

Zodat alles wat dit e-festival je gebracht heeft, je blijft ondersteunen. Ook lang nadat het e-festival voorbij is. Deze sessie wil je niet missen!


VIP-ONLY
Groepsceremonie: integratieconcert

16 november om 11.00 uur

Eline Bierling

Deze workshop is enkel beschikbaar voor deelnemers met een VIP-kaartje.
Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en toegang tot deze workshop te ontvangen :D

Lieve jij, wat een reis ben je doorgegaan! Het begon met jouw nieuwsgierigheid, het verlangen om te leren en te ont-leren, om uiteindelijk nog dichter bij jezelf te komen.

Nu deze editie van het Innerlijk Lichtfestival bijna voorbij is, mag je overgaan in een zachte landing. De veilige bedding in jezelf voelen en voeden. Tijdens dit (lig)concert neem ik je met mijn stem en gitaar mee in het proces van thuiskomen in jezelf.

De liedjes die ik schrijf, zijn een bekrachtiging van het Licht dat je bent. En vooral ook dat we het sámen doen in het leven. We hebben elkaar nodig, zij aan zij en hand in hand. Na alles wat je hebt beleefd tijdens dit online festival, raken mijn klanken en woorden op een diep niveau, waarin herkenning en ontspanning je rustig zullen laten landen.

16 november om 19.30 uur

Meara Luz

Deze workshop is enkel beschikbaar voor deelnemers met een VIP-kaartje.
Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en toegang tot deze workshop te ontvangen :D

Hoe vind je na zo'n transformerend e-festival, de weg naar je dagelijks leven terug?
Hoe ga je om met de groeipijnen die nog omhoog kunnen komen, en hoe integreer je de Nieuwe, Ware Jij in je "oude" leven?

Tijdens deze sessie geeft Luz je begeleiding bij alles wat je ná het e-festival nog tegen kunt komen, zodat je met een zachte landing thuiskomt

Waarom een VIP kaartje?

Je houdt een jaar lang toegang tot alle workshop opnames

Je krijgt voor ruim € 250,- aan verdiepende extra's van de sprekers

Je ontvangt toegang tot alle VIP-only integraties & aftercare workshops

Klik hier om jouw VIP-kaartje te bestellen en het e-festival ten volste te beleven!

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Copyright Mearaluz.nl