Waarom een Innerlijk Licht e-festival?

Het Innerlijk Licht e-festival is hét grootste online spirituele festival van Nederland en België, dat de afgelopen jaren tienduizenden bezoekers heeft getrokken. De 9e editie vindt dit jaar plaats van 2 t/m 12 november 2024.

De sessies op het festival begeleiden de deelnemers om hun patronen, oude pijnstukken en maskers achter zich te laten, zodat ze voluit gaan leven vanuit hun Ware Zelf en hun innerlijk licht.

In verbinding met hun natuurlijke zelfliefde en eigenwaarde, en wat ze werkelijk te doen hebben in dit leven.

We organiseren dit e-festival om een ripple te creëren in het ontwaken en welzijn van de mensheid - en daarmee de hele wereld!

Het is een transformerend e-festival dat voor tienduizenden mensen een katalysator gaat zijn van de reis naar hun Ware Zelf.

Hoe ziet het e-festival eruit?

Op het Innerlijk Licht e-festival vinden 23 online workshops plaats, gegeven door mij (Luz) en andere grote namen van spiritueel Nederland & België.

Al deze workshops zijn verschillende invalshoeken met hetzelfde doel: Mensen inspireren om de weg naar hun Ware Zelf en hun innerlijk licht te gaan (of te vervolgen). Alle sprekers delen in de 23 workshops een stukje van hun eigen expertise op dit gebied, in hun eigen vorm.

Deze co-creatie van verschillende marktleidende sprekers is een enorm succes dat inmiddels al 9 jaar lang enthousiaste en trouwe bezoekers trekt.

Al ruim 100.000 mensen hebben meegedaan met Meara Luz’ transformerende e-festivals. In het piekjaar deden er meer dan 20.000 mensen mee met het Innerlijk Licht e-festival, en dit jaar verwachten we een minstens even grote opkomst. :)

Hoe werkt het e-festival?

Iedereen mag gratis deelnemen aan de workshops tijdens het e-festival.
 
Voor wie ook na afloop nog toegang tot de workshops wil houden is er een 'VIP kaartje'. Hiermee kopen mensen de opnames van alle workshops, zodat ze die zo vaak kunnen terugzien als ze willen.
 
Deze VIP verkoop financiert het e-festival, en willen we ook graag met jou delen:
 
Als iemand zich vanuit jouw publiek voor het e-festival aanmeldt en een VIP toegangskaart koopt, ontvang je 50% van de verkoopprijs excl. btw.
 
Dit e-festival is een volledige co-creatie die we ook gezamenlijk met alle sprekers promoten om een zo groot mogelijk bereik te creëren.
 
Als je meedoet geef je dus een workshop én nodig je daarnaast ook je publiek uit voor het gratis e-festival.
 
Zelf promoot ik het e-festival aan iedereen op mijn nieuwsbrief (ruim 30.000 mensen), via mijn Youtube kanaal met 50.000 abonnees en runnen we een grote Facebook ads campagne om nieuwe mensen te bereiken.

Wat kan het voor je betekenen om spreker te zijn?

Wat het e-festival jou als spreker brengt:

 • Meer naamsbekendheid, en jouw naam op het grootste online spirituele festival van het Nederlandse taalgebied.
   
 • Nieuwe enthousiaste volgers en klanten; aan het eind van je workshop laten we mensen duidelijk weten hoe ze zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief en heb je de mogelijkheid om je freebie te promoten :)

  Van veel sprekers horen we terug dat ze zelfs jaren later nog nieuwe klanten krijgen die hen via het Innerlijk Licht e-festival hebben leren kennen.
   
 • Een verdienste vanuit de affiliate commissie. Afgelopen edities lag dit tussen de €160,- en €4.300,- per spreker.
   
 • Het besef dat je duizenden mensen weer een stukje inspiratie hebt gegeven voor het licht in zichzelf! :) Ik en andere sprekers ontvangen nog regelmatig e-mails van mensen voor wie het e-festival levensveranderend was.
   
 • Toegang tot de exclusieve pre-party voor alle sprekers, waar je nieuwe connecties kunt maken met collega-ondernemers/sprekers. En toegang tot het exclusieve whats-app kanaal voor alle sprekers, waar we onderling de festival vibes vieren en je kunt netwerken en verbinden met de andere sprekers. 
 • Plezier. Mijn team en ik kijken ernaar uit om een leuke tijd met je te hebben tijdens onze samenwerking! 

Wat verwachten we van jou als spreker?

 • Je geeft tussen 2 en 12 november (vanuit je eigen huis/werkplek) een online workshop van tussen de 40 en 90 minuten met twee uur vooraf een korte technische check.
   
 • Je kunt als spreker gerust een workshop of webinar geven dat je al eens eerder gegeven hebt, zolang je workshop aansluit bij de intentie van het e-festival.
   
 • Je stuurt tussen 19 oktober en 1 november in ieder geval één e-mail uit aan je publiek die volledig gewijd is aan het aankondigen van het gratis e-festival. Als je daarnaast nog meer wilt bijdragen aan de promotie is dat natuurlijk van harte welkom :)
   
 • Houd er rekening mee dat je daarnaast nog een klein beetje tijd kwijt bent aan mailcontact en een kort videogesprek met ons team voor het plannen van je workshop.
   
 • Verder is het belangrijk dat je er oké mee bent dat de opname van je workshop en mogelijke meditaties die je geeft tijdens de workshop, onderdeel zijn van het VIP-kaartje dat mensen kunnen kopen.

Hoe gaat het vanaf hier verder als je mee wilt doen?

Mail Marieke terug dat je mee wilt doen als spreker, dan plant zij een oriëntatie gesprek (een online videogesprek) met je in van zo'n 15 tot 30 minuten.

Hierin bespreken jij en Marieke het onderwerp en de datum van je workshop. Natuurlijk is er ook ruimte voor al je vragen en om elkaar te leren kennen.
 
We hopen dat je enthousiast bent om mee te doen, want het belooft weer een schitterend e-festival te worden, en ik heb je heel bewust uitgenodigd omdat ik geloof dat jij het e-festival een stukje mooier kunt maken :)
 
We kijken uit naar je antwoord!
 
Liefs Luz & team

Luz (Initiator & host)

Marieke (Organisator)