Samenvatting bestelling tonen
€99.00
Product Subtotaal
VIP-Kaartje Midfestival  × 1 99.00
Subtotaal 99.00
Totaal 99.00 (inclusief 17.18 Belasting)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
VIP-Kaartje Midfestival  × 1 99.00
Subtotaal 99.00
Totaal 99.00 (inclusief 17.18 Belasting)
Innerlijk Licht e-festival Meditatie bundel: Maak je bestelling nóg leuker ( € 22,-)
Onze Innerlijk Licht e-festival Meditatie bundel, samengesteld uit de meest ontspannende en verrijkende meditaties van ons e-festival, bied je de mogelijkheid om deze waardevolle meditatie-ervaringen uit de workshops keer op keer te herbeleven.

Door deze bundel aan je bestelling toe te voegen, ontvang je ALLE prachtige meditaties van dit e-festival als een downloadbare meditatie in mp3-formaat - waarmee jij ze LEVENSLANG kunt blijven luisteren waar & wanneer je maar wilt!

Of je nu een doorgewinterde meditator bent of net begint met mediteren, deze bundel is geschikt voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en balans, of lekker van het e-festival wil blijven nagenieten. Deze exclusieve bundel is alleen hier beschikbaar.

22.00

Betaling

  • Selecteer je bank

Ik heb de Algemene voorwaarden van de website gelezen en ga hiermee akkoord. Ik begrijp dat mijn aankoop definitief is, en niet ingeruild kan worden

Wat anderen zeggen

Dankzij het e-festival heb ik meer vertrouwen in mezelf. Meer zachtheid, warmte, rust en zelfliefde.

Ik merk dat ik zachter geworden ben van binnen, ik ben minder streng voor mezelf en ik heb een dikke bevestiging gekregen van hoe belangrijk het is voor mij om iedere keer kleine stapjes uit mijn comfortzone te nemen.

-Bianca Snip

Mijn VIP-kaartje helpt me om mezelf aan te sterken op de minder goede momenten

ik zit op mijn gezondheidsvlak niet op een goede basis, dus ik kan de hulp van het e-festival heel goed gebruiken. Dankzij het VIP-kaartje kan ik onbeperkt terugkeren.

Zeker als ik een minder goed moment heb, helpt dit om mezelf weer aan te sterken. De pijn kan soms heel intens zijn en door de meditaties of een workshop te herbekijken, kan ik mijn aandacht verleggen, ontspannen en op die manier de pijn wat verminderen.

Ik heb door de sessies ook geleerd terug in mezelf te keren, te focussen op mijn ademhaling en te aarden. Vergeleken met vroeger, recupeer ik nu vlugger door de aangeleerde tools.

-Therese Bouckaert