Met jouw bijdrage kunnen we dit e-festival groots in de wereld zetten... en daar willen we graag iets voor terug doen :)

Daarom verloten we 6 VIP-kaartjes onder iedereen die iets liefs doet voor dit e-festival!

Voor elke goede daad (zie de lijst hieronder) kun je met één lootje meedoen. Hoe meer je bijdraagt, hoe meer kans je maakt op een prijs.

Hoe maak je kans op een gratis VIP-kaartje door het e-festival te supporten?

Dat kan op heel veel verschillende manieren! Kies uit wat bij je past:

#1 Stuur iemand een echt leuke, persoonlijke uitnodiging voor het e-festival waarin je deelt waarom je denkt dat het voor hen interessant of waardevol zal zijn. 

#2 Ga naar deze Facebookpost en tag in de reactie 5 vrienden die je wilt uitnodigen voor het (gratis) e-festival.

#3 Download deze afbeelding en deel die op je socials met een link naar www.vindjeinnerlijklicht.nl en een tekst waarin je deelt waarom je zo uitkijkt naar het e-festival, of wat de vorige editie jou gebracht heeft.

#4 Melden je vrienden zich vervolgens aan voor het e-festival? Dan kun je ook een lootje scoren door een selfie te maken samen met de persoon met wie je het festival volgt, en dit te delen op je socials. Plaats ook een linkje naar www.vindjeinnerlijklicht.nl bij je post.

#5 Maak een selfie terwijl je een workshop bijwoont en deel wat je grootste inzicht was van die workshop. Plaats ook een linkje naar www.vindjeinnerlijklicht.nl bij je post, en superleuk als je de betreffende spreker tagt!

#6 Like de Facebookpagina van Meara Luz en plaats 3 (oprechte) reacties bij 3 verschillende berichten van Luz die over het e-festival gaan.

#7 Ga naar de Innerlijke Gelukszoekersgroep en plaats 3 (oprechte) reacties bij 3 verschillende berichten van Luz die over het e-festival gaan.

#8 Abonneer je op Luz' Youtube kanaal en plaats 3 (oprechte) reacties bij 3 verschillende video's. Deze video's of meditaties hoeven niet per se over het festival te gaan, maar je moet ze wel echt bekeken/beluisterd hebben.

#9 Steun het e-festival met een donatie.

#10 Steun het e-festival door een VIP-kaartje te kopen. (Als je wint krijg je het aankoopbedrag van jouw VIP-kaartje teruggestort of kun je jouw 2e kaartje aan een vriend weggeven.)

#11 Stuur een leuk postkaartje naar Luz & team, het is super motiverend voor ons om zo persoonlijk bedankt te worden :) Post kan naar Meara Luz - Cornelia de Rijcklaan 47 3723 PM Bilthoven (N.B. we sturen geen berichtjes terug maar je kaartje wordt gegarandeerd met superveel vreugde ontvangen.)

Zodra je één van bovenstaande acties hebt gedaan maak je een screenshot van je bericht(en)/goede daad ter 'bewijs' en mail je dit naar actie@mearaluz.nl: dit mailtje is jouw lootje.

Je kunt zoveel van bovenstaande goede daden doen als voor jou kloppend is en voor elke daad mag je een lootje insturen: Hoe meer je het e-festival support met deze bijdragen, hoe meer kans je maakt op een prijs! :)  

Je mag één zelfde goede daad waar passend ook meerdere keren uitvoeren en voor elke keer een lootje insturen. Wel vragen we je om iedere goede daad in integriteit en met liefde te doen; als je je er makkelijk vanaf maakt om een lootje binnen te halen, of aan het spammen gaat, zal dat voelbaar zijn in de energie en zullen we een andere winnaar kiezen.

Wanneer maken we de winnaars bekend?

In de aanloop naar het e-festival toe maak je extra veel kans op een prijs, want tijdens de openingsceremonie maken we de eerste 3 winnaars al bekend! Op de integratiedag halverwege het festival trekken we nog 2 winnaars en tot slot kondigen we op de sluitingsceremonie nog een laatste gelukkige winnaar aan. :)

Klaar voor de start... af! Veel plezier en succes :D

p.s. Je kunt dus ook gewoon meedoen en kans maken als je jouw VIP-kaartje al gekocht hebt.

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Copyright Mearaluz.nl