Let op: Deze website is alleen voor festivaldeelnemers. Iedereen kan een gratis kaartje voor het Innerlijk Licht e-festival ophalen op deze pagina. :)

Hoe gaat het Innerlijk Licht e-festival in z'n werk?

Alle workshops die plaatsvinden tijdens het e-festival vind je op de programma pagina.

Een paar uur vooraf aan iedere workshop, ontvang je een mailtje met de webpagina waar je de workshop kunt bekijken.

(Komt een mailtje niet aan? Geen nood: Je kunt de live workshop die op dat moment uitgezonden wordt ook altijd terugvinden door te gaan naar www.vindjeinnerlijklicht.nl/live )

We hebben dagelijks een ochtendworkshop om 11:00 en een avondworkshop om 19:30. Op weekenddagen vindt ook een workshop om 15:00 plaats. Je kunt live bij deze workshops aanschuiven en meedoen in de chat, of je kunt naderhand nog t/m 72 uur na de workshop de opname op dezelfde pagina terugkijken. Allemaal gratis.

Wil je de opnames langer terug kunnen kijken? Dat kan met een VIP-kaartje.

Een overzicht van het volledige festivalprogramma vind je op deze pagina.

Ik raad je aan om met de openingsceremonie te starten, want naast een feestelijk, gezamenlijk startmoment wijst deze je de weg in de rest van het e-festival :) Daarna kun je uitkiezen welke workshops je nog meer wilt volgen.

Tussen de workshops in blijft het e-festival levendig en kun je in verbinding blijven met de andere festivaldeelnemers in Luz' Innerlijke Gelukszoekers Facebookgroep.

Ook tussen de workshops door in de Innerlijk Licht E-Festival bubbel blijven? 

 Sluit je nu aan bij de Facebookgroep Innerlijke Gelukszoekers

Veelgestelde vragen

Waar vind ik het programma / Hoe laat zijn de workshops?
Op deze pagina vind je het gehele festivalprogramma. Je kunt de workshops live volgen, of naderhand tot 72 uur na de workshop en uiterlijk t/m 15 november de opname terugkijken.

Hoe lang duren de workshops?
De workshops duren maximaal 90 minuten, in de praktijk vaak zo'n 60-90 minuten. Dit is inclusief de Q&A op het eind.

Wat als ik er niet live bij kan zijn? Komt er een opname?
Tijdens het e-festival zelf zijn alle workshops gratis live te volgen, en kun je de workshop nog 72 uur na de live uitzending via de opname terugkijken. Alle links naar deze opnames vind je aan het einde van iedere mail die we je sturen over het e-festival.

Als je ook daarna de workshops terug wilt kijken, kun je op deze pagina een VIP-kaartje aanschaffen.

Hoe kom ik bij de live workshop?
Je ontvangt minstens een uur van te voren een mailtje met de link naar de live workshop van de dag. Geen mail ontvangen? Zie de vraag hieronder:

Ik heb geen mail ontvangen voor de live workshop
Mail ons niet, maar controleer je spam, promoties en overige map. Als je ook daar niets vindt kun je de laatste live workshop altijd vinden via de shortcut https://vindjeinnerlijklicht.nl/live

Als je meerdere mailtjes van het e-festival mist, voeg info@commithappiness.nl als veilige afzender in je e-mailprogramma. Als dat niet helpt, stuur dan een mailtje naar info@commithappiness.nl dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Hoe kom ik bij de VIP-only workshops?
Als je een VIP-kaartje gekocht hebt, ontvang je op de dag van de workshop ook hiervan een mailtje. Daarin vind je de locatie van de workshop, en het wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de sessie.

Hoe kan ik de opname terugzien?
T/m 15 november 19:30 uur kun je opnames gratis terugzien. Workshop opnames blijven beschikbaar tot 72 uur na afronding van de workshop. De links naar deze opnames vind je aan het einde van iedere mail die we je sturen over het e-festival.

Wil je ook na de 72 uur, of na 15 november de workshops of meditaties kunnen volgen? Dat kan met een VIP-kaartje

Waar kan ik mijn VIP-kaartje vinden?
Als je een VIP-kaartje gekocht hebt, kun je dat op deze pagina terugvinden. Alle extra's staan daar al voor je klaar. De workshops uploaden we zo snel mogelijk na de live uitzending en staan uiterlijk 17 november allemaal voor je klaar.

Als je toch nog een vraag hebt...

Via de "FAQ" button rechtsonder deze pagina helpen we je verder :)

Steun het e-festival hier met een donatie

We waarderen je donatie enorm; door de verkoop van VIP-kaartjes en de donaties die we ieder jaar ontvangen, zijn we telkens weer in staat om het maandenlange werk te verrichten waarmee we dit e-festival de wereld in kunnen brengen!

Op een manier waarbij duizenden mensen gratis mee kunnen doen :)

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Copyright Mearaluz.nl